Posted by: childagain | January 27, 2013

La rugămintea expresă a unei bune prietene, pe care o aștept să revină curând în lumea blogului, și întrucât apreciez eu-însămi această postare, și blogul respectiv în întregime, iată că o redifuzez, pentru a fi cunoscută de cât mai mulți ! Poate va schimba ceva în mentalități, cine știe…
(Și, desigur, mulțumesc și persoanei calde și extraordinare care mi-a arătat cum să reblogghez !)
Advertisements

Responses

 1. Cu multă plăcere!
  Da, articolul merită!

  • Chiar dacă azi nu e miercuri; dar, ce mai contează !:)

   Dragă Lili, nu știam dacă vrei să îți fac cunoscută contitbuția, de aceea nu ți-am dat numele. Dar oricum, fără a cunoaște un lucru mic, nici cele mari nu sunt posibile !:) Și tu m-ai ajutat. Maica Tereza spunea ceva de gesturile mici, făcute cu dragoste…

   Te îmbrățișez !

   • De fapt, poate că gesturile mici contează mai mult…

   • Așa este, Lili ! Gesturile mici sunt cele necesare celorlalți în toate zilele, în toate clipele…

   • Am aflat asta din experiență. Mai ales cei apropiați trebuie să țină cont de asta. Acel ,,Mulțumesc” (ca exemplu) pe care uităm să-l zicem, de multe ori. În timp, lipsa acestor gesturi duce la lucruri foarte grave.

   • Uite, la asta chiar nu m-am gândit ! 🙂 Că și un „mulțumesc” ar fi un astfel de gest mic. Norocul meu că, de obicei, spun ”mulțumesc”, pentru că așa simt. Dar am avut și eu, posibil, în viața mea, ocazii când nu mi s-a mulțumit, Dar m-am obișnuit să trec peste, pentru că înțeleg că oamenii nu o fac, deseori, din rea-intenție. Unii, pur și simplu, uită ! Altora, poate că nu li se pare necesar, dacă persoana e foarte apropiată. E ca și cum ți-ai spune ție-însuți ! 🙂

    De multe ori, îmi dau seama că uităm să îi mulțumim chiar lui Dumnezeu, pentru că totul ni se pare atât de firesc…Desigur, nici asta nu e bine !

    Deci, încă o dată, mulțumesc că m-ai făcut să gândesc mai departe !

   • De fapt, e vorba de aprecierea persoanei de lângă tine și de a-i arăta acest lucru. Și extinzând, de a aprecia totul, la cei întâlniți, în mod sincer, desigur. De a vedea părțile bune. De aici – restul devine ușor.
    Și eu îți mulțumesc pentru articolele tale deosebite. 🙂

 2. Ma bucur ca am reusit sa trec pe aici si ca ai redifuzat acest articol pe care ar trebui sa-l vada toata lumea si in special conducatorii acestei lumi care sunt atat de indiferenti la necazurile omenilor.
  Ma doare sufletul cand vada atata suferinta in randul oamenilor si multa nepasare si indiferenta din partea conducatorilor care sau irijat in mici dumnezei ai planetei si ai omenirii.
  Ce as putea sa fac eu pentru aceasta omenire plina de suferinta care ma doare,ma doare si ma inlacrimeaza. Nimic in afara de niste lacrimi care sa-mi usureze sufletul incarcat de durerea lor.
  Cand ma gandesc ca si la noi in tara sunt o multime de oameni care sufera si asteapta flamanzi in frig sa le treaca moartea pragul sa scape de suferinte iar guvernantii nostrii nu fac nimic si se bat pentru niste functii din lacomie si orgoliu.

  Te ibratisez cu mare drag si iti doresc numai bine.

  • Draga mea aryyana, tu ai un suflet atat de bun ! Stiu ca, daca ai putea, ai incerca sa salvezi lumea intreaga ! Din pacate, nu putem face asta, ci doar lucrurile mici despre care vorbeam cu Lili, Sa ajutam un sarac de langa noi, sau chiar un cersetor, sa spunem o vorba buna unui amarat… In general, sa facem tot ceea ce altii, mai mari ca noi, nu considera necesar ! Si asa, un lucru mic dupa altul, lumea tot poate deveni mai suportabila ! (Si, desigur, sa nu acceptam nedreptatea, atat cat ne sta in putinta.) Cei mari isi vor lua si ei plata lor, si nu putina ! Dar, nu serveste la nimic sa ne gandim la ei, si sa ne pierdem linistea. Cel mai bine este sa incercam sa facem ceea ce putem, si sa ne bucuram cand vedem ca si altii fac ceea ce pot. Uite, de exemplu, am auzit de parintele Tanase de la Valea Screzii, care doar din resursele sale, creste si hraneste zeci de copii orfani. Or mai fi si altii ca el ! Acum, nu fac apologia Bisericii – stii ca am rezervele mele – dar cand vad ca un om este cu adevarat Om, el apartine doar lui Dumnezeu, indiferent de institutii.

   Ma bucur sa aflu ca ai ramas la fel de calda, si la fel de luptatoare impotriva nedreptatii ! Te imbratisez cu drag, si iti doresc sa capeti si linistea necesara drumului tau !

 3. Multumesc Flo

  • Te pup, deepule ! Și aștept să te întorci !


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

Viata te iubeste!

“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.”

Incercari

de ginduri

Cartea cu desene

Un loc in care am stins deznadejdea si am aprins speranta! Un loc cu praf de vise implinite!

ancalavinia

...din inima, cu suflet

drumuldinmine

Salut frumusețea din tine și în tăcere îți iubesc întunericul, OM.

Bio Vivo Terapii

Vindecarea este modul de comunicare al Spiritului!

biovivoblog

Bio este viata

Haide la ţară!

Viaţa unui orăşean la ţară. Ieşirea din sistem!

IMENSITATEA IUBIRII CU MARIA BOTNARU

Port cuvântul, că-i sunt omul, care-i duce-un rost, ca pomul: Nu-i pe lume armonie mai înaltă și mai vie, ca frumoasa POEZIE! Maria BOTNARU

nou despre nou

pace si lumina - pastrati rodul vietii

Zully's Words

Citește și mergi mai departe

Muzica care sapa

This WordPress.com site is the bee's knees

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Trezire divina

Lumina si iubire - IUBITI-VA DRAGII MEI !!!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Blogul unui om

Ești liber să trăiești.

Artele şi ştiinţele vieţii

Safiriu e sufletul meu, călător impregnat cu tainice lumi, amuş un catarg cu peri mătăsoşi, mânezi o crisalidă de cerneală.

Insula Ekklesia

Un blog pentru (tine)ri - Sa ai primavara in suflet mereu!

Genunchiul Lumii

blogolumea. strada sforii. poezie pierdută. crochiuri. cotidiene

naomikko

Have a great journey.

innerspacejournal

O revistă de explorare a frumosului din gând

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers like this: