Posted by: childagain | November 19, 2013

Cele 2 incursiuni muzicale promise sau Ce ascunde mass-media aservita- cum romanii isi recapata stima de sine odata cu fiinta nationala – Eugenia Voda, Pungesti, PROCLAMATIA DE LA CAMPENI 19 octombrie 2013 si Piata Universitatii

Muzica care sapa

Scrisoare deschisă către Consiliul Naţional al Audiovizualului

De ce e „bun pentru România” un Lac Otrăvit, mai mare decît Monaco?
Am citit că pe marginea subiectului Rosia Montană s-au strîns la CNA, în ultimele luni, în jur de 2000 (două mii!) de „sesizări, plîngeri, reclamaţii”. Şi totuşi, incredibil, acest subiect major, de interes naţional, nu a încăput pînă acum pe ordinea de zi a nici unei şedinţe a dumneavoastră. Prin prezenta scrisoare deschisă – pe care o puteţi înregistra şi ca pe o „plîngere deschisă” – solicit membrilor CNA stoparea imediată şi totală a reclamelor legate de Roşia Montană, care au invadat audiovizualul românesc.

Aceste reclame contravin dispoziţiilor legale privind informarea corectă a publicului. Pînă şi la reclamele unor medicamente care se eliberează fără reţetă, privitorul e avertizat obligatoriu: „Citiţi cu atenţie prospectul”. Pe cînd la reclamele aşa-zisului „minerit modern”, nu! El e „BUN PENTRU ROMÂNIA”, se repetă în…

View original post 2,335 more words

Advertisements

Responses

 1. Acesti zei, ce au urcat pe olimp cu atatea promisiuni, acuzatii si revolta la adresa precedentilor, acum trateaza cu ignoranta miile de oameni ce ies sa-si exprime protestul fata de un proiect criminal ce va avea consecinte f. grave pentru tara. Dar nu asta doare cel mai tare, caci la ce te mai poti astepta de la dansii? Doare lasitatea si indiferenta multora, al caror cuvant s-ar face auzit. Dar ei tac.

 2. Poate lașitatea asta e doar frica pentru ziua de mâine, pentru ce li s-ar putea întâmpla lor, sau familiilor lor. Asta e o lașitate care se poate înțelege. Dar, mai este și aceea care ține mai curând de comoditate, gen ”eu de ce sa mă bag, ce-mi iese de aici”, și pe aceea chiar nu o pot înțelege.

  Dar, dacă mai există totuși oameni ca aceia care ies în stradă, ca aceia care au făcut chiar tabere la fața locului, ca să își arate solidaritatea cu localnicii, sau pur și simplu, oameni care duc cuvântul mai departe, există totuși speranță.

  Mulțumesc că ești alături de noi, Emilia, tu ai fost dintotdeauna de partea cauzelor drepte. Fie ca lupta acelor oameni să nu fie în zadar, pentru că e vorba de o bucățică din țara noastră !

 3. ” Parinte, Ceausescu strica bisericile.” Nu el, ma, ci pacateleomenirii”.” Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol;nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!” ( Parintele Arsenie Boca).

 4. Și totul va fi îngăduit de Dumnezeu …

  Da, cunosc textul, e foarte bine ales ! Mulțumesc, Emilia, mă bucur că îl prețuiești pe părintele Arsenie; este unul dintre puținii oameni ai Bisericii pe care îi mai prețuiesc și eu. Pentru că este un spirit luminat, foarte deschis.

  Numai bine, te îmbrățișez !


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

Viata te iubeste!

“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.”

Incercari

de ginduri

Cartea cu desene

Un loc in care am stins deznadejdea si am aprins speranta! Un loc cu praf de vise implinite!

ancalavinia

...din inima, cu suflet

drumuldinmine

Salut frumusețea din tine și în tăcere îți iubesc întunericul, OM.

Bio Vivo Terapii

Vindecarea este modul de comunicare al Spiritului!

biovivoblog

Bio este viata

Haide la ţară!

Viaţa unui orăşean la ţară. Ieşirea din sistem!

IMENSITATEA IUBIRII CU MARIA BOTNARU

Port cuvântul, că-i sunt omul, care-i duce-un rost, ca pomul: Nu-i pe lume armonie mai înaltă și mai vie, ca frumoasa POEZIE! Maria BOTNARU

nou despre nou

pace si lumina - pastrati rodul vietii

Zully's Words

Citește și mergi mai departe

Muzica care sapa

This WordPress.com site is the bee's knees

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Trezire divina

Lumina si iubire - IUBITI-VA DRAGII MEI !!!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Blogul unui om

Ești liber să trăiești.

Artele şi ştiinţele vieţii

Safiriu e sufletul meu, călător impregnat cu tainice lumi, amuş un catarg cu peri mătăsoşi, mânezi o crisalidă de cerneală.

Insula Ekklesia

Un blog pentru (tine)ri - Sa ai primavara in suflet mereu!

Genunchiul Lumii

blogolumea. strada sforii. poezie pierdută. crochiuri. cotidiene

naomikko

Have a great journey.

innerspacejournal

O revistă de explorare a frumosului din gând

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers like this: