Posted by: childagain | September 20, 2015

Update asociație

Iată că a trecut ceva vreme de la ultima postare, dar mă așteptam să fie așa. Timpul meu liber  – adică, liber de tot, pentru mine-însămi – se comprimă din ce în ce mai mult, probabil conform teoriei expansiunii și compresiei universului.  🙂  Eu mă aflu acum în perioada de compresie. 🙂
Revin  pentru a vă spune în câteva cuvinte ce progrese am făcut în crearea asociației  de care vorbeam. Pe scurt, progresele nu sunt foarte mari, mă aflu abia la început, dar am reușit măcar să compun statutul și actul constitutiv al asociației, și să trimit la București cererea pentru disponibilitatea denumirii. Acum sunt în căutarea unui sediu potrivit, și a unor colaboratori din C., întrucât aici este domiciliul meu din România, și pentru început, activitatea se va desfășura aici. Spun ”pentru început”, întrucât după obținerea unei finanțări, sunt dispusă să o mut oriunde în România, unde voi găsi un cămin potrivit pentru copii și bătrâni. De preferință, undeva mai aproape de București, unde avem mai mulți membri dispuși să se implice practic și sufletește.
Așadar, rugămintea mea este, pentru perioada de început, dacă se află printre cititorii acestui blog cineva din C. dispus să se implice, să ia legătura cu mine la adresa de mail: *********  Sau, dacă cunoașteți pe cineva de acolo, îl/o puteți informa.
Înregistrarea asociației va avea loc în luna noiembrie, deci activitatea propriu-zisă va începe abia prin decembrie. Aceasta nu va fi foarte solicitantă la început, ci va fi nevoie doar să fie cineva pe acolo atunci când nu sunt eu, pentru a supraveghea. Eventual, dacă am putea găsi câteva persoane, ar putea veni pe rând, câteva ore pe zi, fiecare în câte o zi. Și voluntarii sunt bineveniți.
Ca  observație suplimentară, pot spune că, de când am propus înființarea acestei asociații, am putut vedea clar reacțiile și fondul structural al multor persoane care îmi sunt dragi și apropiate – și în real, și în virtual. Unii oameni care îmi sunt dragi, nu s-au dezmințit, ci s-au oferit chiar de la început să participe, cu mult-puținul pe care îl puteau oferi. (Și nu vorbesc aici de bani, pentru că nu am cerut nimănui.) Alții, deși aparent oameni spirituali, cu bloguri de spiritualitate, atunci când au fost solicitați direct (nu indirect prin blog, ci chiar prin mail), s-au făcut că plouă. E, desigur, mult mai ușor să fii spiritual pe hârtie sau în virtual, și să-ți faci mulțime de prieteni care se minunează de spiritualitatea ta, decât să faci ceva concret pentru ceilalți. Așadar, situația aceasta a fost, în mod secundar, și un mijloc de apreciere a adevăratei valori sufletești a unor persoane pe care le respectam,și le credeam asemeni mie.
Acum, nu vreau să spun că e obligatoriu ca toți să participe, pentru că altfel îmi schimb părerea despre ei. 🙂 Sunt conștientă că există tot felul de situații de viață și personale, și că fiecare are o misiune proprie, care nu este obligatoriu să fie aceeași cu a mea. Am înțeles asta și în legătură cu prieteni foarte apropiați. Spun doar că, atunci când cineva este solicitat în mod direct, e o chestiune de minimă decență măcar să explice de ce nu poate, sau măcar să spună că nu poate, iar nu să  îmi răspundă la chestii neutre, iar problema principală să o lase în ceață. Dar, fiecare cu educația pe care a primit-o, fiindcă e clar că nu le putem pretinde tuturor să aibă aceiași profesori. 🙂
În încheiere, vă doresc să vă îndepliniți fiecare misiunile asumate, și vreau să știți că vă prețuiesc pe toți, indiferent de participare, pentru că toți mi-ați înseninat gândurile în anumite momente. Și desigur, vă voi mai ține la curent cu evoluția situației, atunci când va fi cazul.
Să aveți un drum lin !
P.S. Eram tentată să scriu un update la update :), dar până la urmă, mi-am zis că mai bine spun aici, pe scurt, ce s-a mai întâmplat. Am primit de la București confirmarea denumirii asociației. Deci, asociația noastră a început să existe oficial. Desigur, este doar primul pas din înregistrare, dar fără primul pas, nu pot exista următorii. 🙂
Mulțumesc încă o dată tuturor dragilor prieteni care s-au oferit să participe, dăruind din timpul și energia lor !
Advertisements

Responses

  1. Te pup Flo, uita-te in e-mail

    • M-am uitat, draga mea, si ti-am si raspuns !

  2. trimite-mi te rog si mie un mail cu detalii, pentru ca vreau sa ajut.

    adresa e sumer_link@yahoo.com

    • Draga prietene, stiu ca esti un sufletist, iti voi scrie pe mail, dar nu pot avea pretenetii de la tine daca locuiesti departe. Insa, te pot trece ca membru, si poate candva ne vei vizita.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

Viata te iubeste!

“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.”

Incercari

de ginduri

Cartea cu desene

Un loc in care am stins deznadejdea si am aprins speranta! Un loc cu praf de vise implinite!

ancalavinia

...din inima, cu suflet

drumuldinmine

Salut frumusețea din tine și în tăcere îți iubesc întunericul, OM.

Bio Vivo Terapii

Vindecarea este modul de comunicare al Spiritului!

biovivoblog

Bio este viata

Haide la ţară!

Viaţa unui orăşean la ţară. Ieşirea din sistem!

IMENSITATEA IUBIRII CU MARIA BOTNARU

Port cuvântul, că-i sunt omul, care-i duce-un rost, ca pomul: Nu-i pe lume armonie mai înaltă și mai vie, ca frumoasa POEZIE! Maria BOTNARU

nou despre nou

pace si lumina - pastrati rodul vietii

Zully's Words

Citește și mergi mai departe

Muzica care sapa

This WordPress.com site is the bee's knees

Subconstientul genial

Speranta noastra spre nemurire

Trezire divina

Lumina si iubire - IUBITI-VA DRAGII MEI !!!

Alexandru V. Dan

Proza . Fantasy . Poezie . Eseu

Blogul unui om

Ești liber să trăiești.

Artele şi ştiinţele vieţii

Safiriu e sufletul meu, călător impregnat cu tainice lumi, amuş un catarg cu peri mătăsoşi, mânezi o crisalidă de cerneală.

Insula Ekklesia

Un blog pentru (tine)ri - Sa ai primavara in suflet mereu!

Genunchiul Lumii

blogolumea. strada sforii. poezie pierdută. crochiuri. cotidiene

naomikko

Have a great journey.

innerspacejournal

O revistă de explorare a frumosului din gând

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers like this: